22 Kasım 2013 Cuma

Percy Jackson Canavarlar Denizi – Percy Jackson: Sea of Monsters (2013) – Xvid – Türkçe Dublaj

 



Melez Kampı’nın sihirli sınırının güçsüzleşmesi herkesi dehşete düşürür, birisi çok zalim bir planı uygulamaya koymuştur bile. Percy ve melez arkadaşları bu işe el atmazlarsa yarıtanrıların bu güzel sığınağı yok olma tehlikesiyle karşı karşıyadır! Altın postu bulmak için Canavarlar Denizi’ne prenses andromeda ve Clarisse ile uzun ve zorlu bir yolculuk ve büyük aile sırları Percy’nin hayatını cehenneme çevirecektir. Bir Yunan tanrısının oğlu olmak bir şeref mi yoksa bela mı, işte bu filmde belli olacaktır. 



İndirme Linki : http://www.alpstorrent.com/percy-jackson-sea-of-monsters-2013-torrent-indir-turkce-tek-link/ 

Vazgeçmem Senden – Celeste & Jesse Forever (2012) – Xvid – Türkçe Dublaj

 






Movie : Vazgeçmem Senden – Celeste & Jesse Forever (2012) – Xvid – Türkçe Dublaj Çıkış Tarihi: 24 Aug 2012
IMDB Puanı: Celeste & Jesse Forever (2012)(6.5) Dili: Türkçe Dublaj
Tür: Comedy, Drama, Romance
Oyuncular:Rashida Jones, Andy Samberg, Elijah Wood, Emma Roberts ve diğerleri


Celeste (Rashida Jones) ve Jesse (Andy Samberg) lisede tanışır, genç yaşta evlenirler. Ama zaman içinde uzaklaşırlar. Şimdi otuzlu yaşlarında olan Celeste medya danışmanlık firmasının sahibidir. Jesse ise yine işsiz kalmıştır ve hayatıyla ilgili bir şey yapma konusunda acele etmemektedir. Celeste Jesse’den boşanmanın yapılacak en doğru şey olduğuna inanmaya başlar. O kendi yolunda ilerlemekte, Jesse ise aynı yerde saymaktadır. Eğer şimdi boşanırlarsa, arkadaş kalabileceklerdir. Jesse bu arkadaşlığa geçişi pasif bir şekilde kabul eder. Oysa hala Celeste’ye aşıktır. İşler ciddileşmeye başlayınca, Celeste ilişkilerini küçümsediğini ve doğru olduğunu düşündüğü kararının bencilce olduğunu fark eder. Ama Jesse ile zamanlaması tesadüf bile sayılmaz.



İndirme Linki : http://www.alpstorrent.com/vazgecmem-senden-celeste-jesse-forever-2012-xvid-turkce-dublaj-torrent-indir/ 

21 Kasım 2013 Perşembe

Meryem (2013) – Xvid – Yerli Film







İndirme Linki : http://bc.vc/Ht0g6t

Büyükler 2 – Grown Ups 2 (2013) – Xvid – Türkçe Dublaj

 





Yıldızlardan oluşan bir kadroya sahip komedi filmi Grown Ups yazın bol bol gülmemiz için geri dönüyor. Lenny (Adam Sandler) ve ailesi Lenny ve arkadaşlarının büyüdüğü küçük kasabaya taşınır. Bu kez sürprizlerle dolu bir günde; okulun son gününde çocuklarından dersler alacak olan yetişkinlerdir.


İndirme Linki : http://bc.vc/6UsVJ2 

Büyükler 2 – Grown Ups 2 (2013) – 1080p - Dual













Aynı mahallede büyüyen ve yıllar sonra bir araya gelen bir grup arkadaşın eve geri dönme vaktidir. Eve geri döndüklerinde onları bekleyen komik maceralarla birlikte bu sefer çocuklarından öğrenecekleri dersler vardır. 



İndirme Linki :  http://bc.vc/Z4NZ7u

15 Kasım 2013 Cuma

Torrent Film

günlerden pazartesi  , yolda yürüyorum aaa ne göreyim ortada bir köpek bana bakıyor , derken karşıdan araba geldi ve bana çarptı , köpek yanıma geldi hacı nabıyon dedi . Dedim torrent film var bende ona bakıyom. oda demez mi la olum bende türkçe torrent var dedi , lan dedim bak sikerim torrenti , oda demez mi hahehe la dedi .
neyse ben hastaneye gidiyorum , ambulanstayız bu sefer yanıma bir timsah geldi . Olum bu araba süpermiş lan dedi . Ben dededim ki aga bu arabanın modeli torrent dizi  öyle her yerde yok bir tek bana var. Neyse hastaneye geldik karşımda doktor elinde türkçe film indir aleti aha dedim bize sokar bu bunu ama neyse ki torrent indirmenin yollarını iyi biliyorum ki hemen kurtardım götü.
Ama arayada gidebilirdim tabi ama sonuçta bir şey olmadı .
Neyse hadi görüşürük aga

Türkçe torrent indir

Bu günlerde dolaşıyorum aklımda hep türkçe torrent indirmenin yolları var ama bir türlü bulamıyorum.Lan dedim bu iş böyle olamayacak . En sonunda torrent indirmek diye buna derim diyip daldım havuza oda ne karşıdan büyük bir şey geliyor , aha dedim amı götü dağıttık .
Siktir lan yoksa torrent bumudur dedim. Allah allah nidalarıyla giderken birde ne göreyim karşımda torrent film abi oda ne öylece duruyor , la bi git dersem yinede olmaz oyyy oyyy ne yazarmışım amk ya ama yeter lan. Bu elazığda torrent indirmek artık çok kolay

Torrent indir

Türkçe dublaj film torrent isteyen tüm kullanıcılar için iyi bir haberim var.Artık torrent indirmek isteyen kişiler , türkçe torrent indirmek isteyenler ile aynı durumu yaşamamak için bu siteye giriyorlar. Sizde bu siteden türkçe dublaj film torrentleri indirebilir , indirdiğiniz filmleri izleyebilirsiniz.

Türkiyenin ilk public tacker torrent sitesini sizde ziyaret edin.