2 Ocak 2016 Cumartesi

45 Years (2015) LIMITED 1080p BluRay X264-AMIABLE



45 evli kim, hiçbir çocuk, Kate (Charlotte Rampling) ve Geoff (Tom Courtenay), çift kutlamak için bir parti ile kendi yaklaşan yıldönümü için hazırlanıyor. Ama Geoff Mektup yazmak ortasında sakin bir hayat bomba gibi düşer gönderildi: Evlilik kız arkadaşı ile Geoff, ancak İsviçre ölü Katjas vücutta bir göl kilitli canlı olduğu trajik bir kaza sonucu önce neredeyse 50 yıl sonra oldu bulundu. Kate huzursuz özlem, Geoff, torrent Kate eski günlerde kalarak daha fazla duyacaksınız, başında bu çok önemli olayı çalışmaz. Son olarak, ikili parlayan başlayacak ve de onların sorularına üstünde.
Filmin iki isim Rampling ve Courtenay kurşun rolü bulunan, En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Erkek Oyuncu 2015 Berlin Film Festivali Ödülü sahibi oldu.



Kate Mercer ve kocası, onların 45 yıl kutluyoruz eşleri olduğunu. Kate onunla bir kutlama parti planlama ve hazırlıkları sormak. Bu arada, gelir mektup kocasına olduğunu. Mektubun vücut için, ilk harfi İsviçre Alpleri'nde buzulların bulunmaktadır. torrent film indir bu evlilik yeni bir dönem getirecektir.
David Constantine, kısa hikaye hangi düzeltilmiş Charlotte Rampling, Tom Courtenay koltuk ve Geraldine James dökme filmin yönetmeni Andrew Haigh bulundu.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder